Пређи на главни садржај

Постови

Приказују се постови за новембар, 2015

Maroon Hat

Dobro jutro dragi moji pratioci. Moram da vam kažem da obožavam da nosim šešire i nosim ih  odmalena Ovaj  bordo šešir iz Stradivarius sam nosila u Wannabe postu koji je bio jedan od najčitanijih postova.Bordo boja je idealna boja za jesen. Današnja kombinacija je malo boho, malo damski ali ne mogu bez elegancije šta ću kada volim. Ovaj post završavam s jednim citatom iz modnog časopisa Grazia:
"Neki zagrljaji te raduju, a neki guše. Zbog nekih poljubaca zatvaraš oči i otvaraš usne, zbog drugih suprotno. Nije do njih, do osobe je" 

                                                      I wore: Dress-H&M                                                                   Hat-Stradivarius                                                                   Jacket-Boutique Maja.

10 facts about me

Pisali ste mi da želite malo više da znate o meni i mom životu pa sam rešila da sa vama podelim ovih 10 činjenica. Sledeći put pisaću malo o psihologiji i o marketingu jer su to oblasti koje me jako zanimaju. Pročitala sam more pshiholoških knjiga i  to neprestano čitam. Vidimo se uskoro dragi moji pratioci u novim modnim postovima ne brinite. 
1. Uvek sam nasmejana zato što volim da se smejem iako sam kao mala devojčica uvek bila namrštena na slikama.
2. Volim modu, novinarstvo, psihologiju, marketing i kafanu.
3. Kretivan sam tip osobe uvek bila i ostala. Odmalena stalno sam crtala razne modne kreacije, pravila vaze i ukrašavala sve što mi padne pod ruke. Sećam se da me je mama u jednom trenutku pitala: ,,Kaća hoceš da te upišem u dizajnersku školu?"
4. Uvek me prate smešne i čudne situacije, a to znaju najbolje moji prijatelji. Sa mnom je uvek nešto smešno i  drago mi je što mogu ljude da nasmejem iz srca.
5. Ne mogu nikako da ćutim kada mi nešto smeta.
6. Brzo se ljutim, priznajem,…