Пређи на главни садржај

WONDERFUL DECEMBER

Obozavam decembar :) Radujem se praznicima, mom rodjendanu i svemu sto nam sledi ;) Posebno vreme praznika sa porodicom i prijateljima je neprocenjivo :)  Ova godina je bila jedna od najlepsih u mom zivotu, ispunjena i uspesna. Divne sam ljude upoznala, putovala, provodila se sa dragim ljudima. Uzivala u svakom novom danu. Sinoc sam bila u kafani i divno sam se provela...Ovo je bio moj  outfit sinoc :)

J adore december :) I look forward to holidays, my birthday and everything that follows us;) Especially during the holidays with family and friends is priceless :) This year has been one of the most beautiful in my life, fulfilled and successful. I met wonderful people, traveled, spent time with lovely people. Enjoyed in every new day. Last night I was at a bar and I had a great time ... This was my outfit last night :) My braid ;)
My amazing Caca is photographer :) J love you :) <3
 J WORE: SHIRT(KATRIN), SKIRT(ZARA), SHOES (ALDO)


Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

My Mona Bag

Dobrodošlo proleće u moj Beograd. Poželela sam da sa vama podelim moju novu elegantnu Mona torbicu sa ukrasnim nitnama na kapku. Zaljubila sam se čim sam je videla u izlogu i morala sam da je imam. Izuzetno je praktična iako opisuje dozu jake elegancije, može da se kombinuje uz više stilova i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Obožavam je i mislim da se nećemo odvajati neko vreme.


HELLOOOOOO

Posle dužeg vremenskog perioda napokon moj novi modni post. Mnogo sam zaposlena i ne znam gde ću pre od rada i obaveza, ali opet potajno u meni ljubav za modom nikad ne prestaje. Moja odevna kombinacija je skroz letnja i elegantna i nešto što najbolje opisuje moj lični stil. PS: Svi pravi životi su lepi i teški. Ivo Andrić.                                    I wore: All outfit is Zara.

New Burgundy Coat

Ne znam šta bi nekad napisala u mojim postovima ali u svakom slučaju neizbežno je da ne pišem o odevnoj kombinaciji. Dakle, bordo kaput mi je glavni favorit ove godine i nešto što ću češće nositi. Tražila sam dugo i bež kaput ali nisam mogla da ga nađem, pa ako neko zna  nek mi  javi gde mogu da kupim. Uživajte u lepom vremenu s dragim ljudima.                     I wore: Coat-Boutique Maja,                                   Leather leggings-H&M,                                  Bag-Oriflame,                                  Sunglasses- Mango.