Пређи на главни садржај

Hello March

Napokon mart. Dani tako idu brzinskim tokom da ne mogu da verujem.  U poslednje vreme sate provodim sa prijateljima i porodicom.  Nedelja je dan za odmor. Svakodnevne slike od prosle nedelje :) Ljubim Vas.

Finally  in March. Days is going up very fast, that J couldn't believe. I have been spending a lot of time lately catching up with friends and family.  Lazy Sunday is for break and relax time. This is some random pictures of last week. Kiss you at all.

Last summer :)

Time with my Smokvica :)


Crazy in pink. . . <3


Mess in my closet.

Business is everywhere.


Time for eating my favorite meal.


List for favorite stuff.

J can't wait summer ;)

Like my shoes :)))))


By ;)

Коментари

Популарни постови са овог блога

My Mona Bag

Dobrodošlo proleće u moj Beograd. Poželela sam da sa vama podelim moju novu elegantnu Mona torbicu sa ukrasnim nitnama na kapku. Zaljubila sam se čim sam je videla u izlogu i morala sam da je imam. Izuzetno je praktična iako opisuje dozu jake elegancije, može da se kombinuje uz više stilova i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Obožavam je i mislim da se nećemo odvajati neko vreme.


HELLOOOOOO

Posle dužeg vremenskog perioda napokon moj novi modni post. Mnogo sam zaposlena i ne znam gde ću pre od rada i obaveza, ali opet potajno u meni ljubav za modom nikad ne prestaje. Moja odevna kombinacija je skroz letnja i elegantna i nešto što najbolje opisuje moj lični stil. PS: Svi pravi životi su lepi i teški. Ivo Andrić.                                    I wore: All outfit is Zara.

New Burgundy Coat

Ne znam šta bi nekad napisala u mojim postovima ali u svakom slučaju neizbežno je da ne pišem o odevnoj kombinaciji. Dakle, bordo kaput mi je glavni favorit ove godine i nešto što ću češće nositi. Tražila sam dugo i bež kaput ali nisam mogla da ga nađem, pa ako neko zna  nek mi  javi gde mogu da kupim. Uživajte u lepom vremenu s dragim ljudima.                     I wore: Coat-Boutique Maja,                                   Leather leggings-H&M,                                  Bag-Oriflame,                                  Sunglasses- Mango.