Пређи на главни садржај

Precious Time

Vreme tako brzo prolazi, ali se ne obnavlja. Uzivaj te u zivotu I zivite kao da je svaki dan poslednji. Ne zaboravite da uvek mislite pozitivno i da se smejete, jer smeh ne samo da je zdrav, nego je i lek za dusu! Unapredite sebe, radite ono sto Vas istinski ispunjava, i sto cini Vas zivot lepsim i boljim. Zivot ne samo da je jedan, nego je prekratak, da ga trosimo na gluposti i negativne misli.
Ps. Nije bitno sta je iza nas, ni sta je ispred, bitno je sta nosimo u SEBI! Zelim da podelim sa mojim dragim pratiocima, moje svakodnevne stvari, koje su mi neophodne :))

Time is going so faster, but is not renewed. Enjoy in your life, and live every day is last. Do not forget, always think positively and to laugh, because laughter is not only healthy, but it is also a medicine for the soul! Improve yourself, do what you truly meets, and what makes your life more beautiful and better. Life is only one, but is too short to spend it on stupid things and negative thoughts.
Ps. It does not matter what's behind us, or what is in front of us,important is what we carry inside! I want to share with my dear followers my daily things :)
Коментари

Популарни постови са овог блога

My Mona Bag

Dobrodošlo proleće u moj Beograd. Poželela sam da sa vama podelim moju novu elegantnu Mona torbicu sa ukrasnim nitnama na kapku. Zaljubila sam se čim sam je videla u izlogu i morala sam da je imam. Izuzetno je praktična iako opisuje dozu jake elegancije, može da se kombinuje uz više stilova i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Obožavam je i mislim da se nećemo odvajati neko vreme.


HELLOOOOOO

Posle dužeg vremenskog perioda napokon moj novi modni post. Mnogo sam zaposlena i ne znam gde ću pre od rada i obaveza, ali opet potajno u meni ljubav za modom nikad ne prestaje. Moja odevna kombinacija je skroz letnja i elegantna i nešto što najbolje opisuje moj lični stil. PS: Svi pravi životi su lepi i teški. Ivo Andrić.                                    I wore: All outfit is Zara.

New Burgundy Coat

Ne znam šta bi nekad napisala u mojim postovima ali u svakom slučaju neizbežno je da ne pišem o odevnoj kombinaciji. Dakle, bordo kaput mi je glavni favorit ove godine i nešto što ću češće nositi. Tražila sam dugo i bež kaput ali nisam mogla da ga nađem, pa ako neko zna  nek mi  javi gde mogu da kupim. Uživajte u lepom vremenu s dragim ljudima.                     I wore: Coat-Boutique Maja,                                   Leather leggings-H&M,                                  Bag-Oriflame,                                  Sunglasses- Mango.