Пређи на главни садржај

VERY ME :)

Nisam tip osobe koji ostaje kod kuce, i to najbolje znaju moji najblizi. Iz tog razloga ni ovo hladno vreme mi ne dozvoljava da ostanem kod kuce. Bila sam na jednoj divnoj prezentacij iz,,ORIFLAME,, i uzivala sam u ulozi  mankenke veceri reklamirajuci nove proizvode. Ovaj outfit je skroz u mom fazonu.

Normally, I am type of person that never stays at home, that best know my lovely people. For this reason,  this cold weather does not allow me to stay home. I was at one of the wonderful presentations, ,,Oriflame ,, and I enjoyed in my role of model to promote new products ;) This outfit, means totally me!~

Lovely present my sister! :) Thanks. Love you! :)

Коментари

Популарни постови са овог блога

My Mona Bag

Dobrodošlo proleće u moj Beograd. Poželela sam da sa vama podelim moju novu elegantnu Mona torbicu sa ukrasnim nitnama na kapku. Zaljubila sam se čim sam je videla u izlogu i morala sam da je imam. Izuzetno je praktična iako opisuje dozu jake elegancije, može da se kombinuje uz više stilova i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Obožavam je i mislim da se nećemo odvajati neko vreme.


HELLOOOOOO

Posle dužeg vremenskog perioda napokon moj novi modni post. Mnogo sam zaposlena i ne znam gde ću pre od rada i obaveza, ali opet potajno u meni ljubav za modom nikad ne prestaje. Moja odevna kombinacija je skroz letnja i elegantna i nešto što najbolje opisuje moj lični stil. PS: Svi pravi životi su lepi i teški. Ivo Andrić.                                    I wore: All outfit is Zara.

New Burgundy Coat

Ne znam šta bi nekad napisala u mojim postovima ali u svakom slučaju neizbežno je da ne pišem o odevnoj kombinaciji. Dakle, bordo kaput mi je glavni favorit ove godine i nešto što ću češće nositi. Tražila sam dugo i bež kaput ali nisam mogla da ga nađem, pa ako neko zna  nek mi  javi gde mogu da kupim. Uživajte u lepom vremenu s dragim ljudima.                     I wore: Coat-Boutique Maja,                                   Leather leggings-H&M,                                  Bag-Oriflame,                                  Sunglasses- Mango.