Пређи на главни садржај

Business woman :)

Uspesno slikanje u parkicu mog detinstva gde sam kao mala sa tetkom odlazila u cirkus. Moja Jovana je zasluzna za ovo slikanje, obozavam je. Osecala sam se kao uspesna poslovna zena u ovom bez mantilicu, i moj osmeh sa lica Vam sve govori. Zar ne? :) Ima toliko dobrih slika, da sam odlucila da od ovog slikanja napravim dva posta. Sutra sledi nastavak fotografija.

Successful shooting in my park childood, where J went with my aunt to the circus. My Jovana was responsible for this shooting, I adore you. I felt like a successful business woman in this coat and my smile tells you all. Do not ? :) There are so many good pictures, I decided to make two post of this shooting. Tomorrow continue following photos. My lovely Jovana :) J love you :) <3 
J WORE: COAT (ZARA),
                BAG(ACCESSORIZES),
                BALLET(MANGO),
                SUNGLASSES( DONA KARAN AND OTHER ORIFLAME)

Коментари

Популарни постови са овог блога

My Mona Bag

Dobrodošlo proleće u moj Beograd. Poželela sam da sa vama podelim moju novu elegantnu Mona torbicu sa ukrasnim nitnama na kapku. Zaljubila sam se čim sam je videla u izlogu i morala sam da je imam. Izuzetno je praktična iako opisuje dozu jake elegancije, može da se kombinuje uz više stilova i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Obožavam je i mislim da se nećemo odvajati neko vreme.


HELLOOOOOO

Posle dužeg vremenskog perioda napokon moj novi modni post. Mnogo sam zaposlena i ne znam gde ću pre od rada i obaveza, ali opet potajno u meni ljubav za modom nikad ne prestaje. Moja odevna kombinacija je skroz letnja i elegantna i nešto što najbolje opisuje moj lični stil. PS: Svi pravi životi su lepi i teški. Ivo Andrić.                                    I wore: All outfit is Zara.

New Burgundy Coat

Ne znam šta bi nekad napisala u mojim postovima ali u svakom slučaju neizbežno je da ne pišem o odevnoj kombinaciji. Dakle, bordo kaput mi je glavni favorit ove godine i nešto što ću češće nositi. Tražila sam dugo i bež kaput ali nisam mogla da ga nađem, pa ako neko zna  nek mi  javi gde mogu da kupim. Uživajte u lepom vremenu s dragim ljudima.                     I wore: Coat-Boutique Maja,                                   Leather leggings-H&M,                                  Bag-Oriflame,                                  Sunglasses- Mango.