Пређи на главни садржај

My brown closet...

Kraj ove  nedelje obelezava  suncana nedelja. Za danasnji outfit sam se odlucila brzo, obukla sam prvo sto je palo u moje ruke. Kao  mnoge devojke, i ja se zalim da nemam nista da obucem, ali ovaj put nije tako bilo. Nedelja je moj porodican dan, porodican rucak, moji najveci prijatelji (mama i tata) i naravno  gledanje Keeping with Kardashian uz ispijanje tople cokolade, i citanje knjige Sulejman Velicanstveni.

This week marks the end of this sunny Sunday. For today's outfit, J decided to soon to wore the first thing that came in my hand. Like a many girls, J am complaning that have notining to wear, but this time not be. Sunday is my family day, family lunch with my biggest friends(mum and dad), and of course watching Keeping with Kardashian with hot chocolate and reading books "Suleiman magnificent" :) Joying in weekend :)J wore: FRANCE TUNIC
            TIGHTS-AMISU
             BOOTS-ALDO
            MY LOVELY ACCESSORIES (HEADBAND).

Коментари

Популарни постови са овог блога

My Mona Bag

Dobrodošlo proleće u moj Beograd. Poželela sam da sa vama podelim moju novu elegantnu Mona torbicu sa ukrasnim nitnama na kapku. Zaljubila sam se čim sam je videla u izlogu i morala sam da je imam. Izuzetno je praktična iako opisuje dozu jake elegancije, može da se kombinuje uz više stilova i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Obožavam je i mislim da se nećemo odvajati neko vreme.


HELLOOOOOO

Posle dužeg vremenskog perioda napokon moj novi modni post. Mnogo sam zaposlena i ne znam gde ću pre od rada i obaveza, ali opet potajno u meni ljubav za modom nikad ne prestaje. Moja odevna kombinacija je skroz letnja i elegantna i nešto što najbolje opisuje moj lični stil. PS: Svi pravi životi su lepi i teški. Ivo Andrić.                                    I wore: All outfit is Zara.

New Burgundy Coat

Ne znam šta bi nekad napisala u mojim postovima ali u svakom slučaju neizbežno je da ne pišem o odevnoj kombinaciji. Dakle, bordo kaput mi je glavni favorit ove godine i nešto što ću češće nositi. Tražila sam dugo i bež kaput ali nisam mogla da ga nađem, pa ako neko zna  nek mi  javi gde mogu da kupim. Uživajte u lepom vremenu s dragim ljudima.                     I wore: Coat-Boutique Maja,                                   Leather leggings-H&M,                                  Bag-Oriflame,                                  Sunglasses- Mango.