Пређи на главни садржај

IN TOWN....

Osobu koju volim najvise na svetu je moja mama, s njom se svadjam i mirim svakodnevno. Samo ona razume moje bubice. Moj najveci prijatelj i podrska. Juce smo ceo dan provele zajedno u gradu, i zato je ona bila moj fotrograf.

The person who J love most in the world is my mother, quarrel with her and reconcile daily .Only she understands my quirks. My biggest friend and greatest support. Yesterday we spent the whole day together in the town, and because it was my photographer. J love you mum :)


 J WORE: PANTS/KATRIN,
                TUNIC/ZARA,
                 JACKET/ GIFT OF MY MUM,
                 WRAP/AMISU,
                  CAP/ NOT LABEL,
                  UGL BOOTS  

Коментари

Популарни постови са овог блога

My Mona Bag

Dobrodošlo proleće u moj Beograd. Poželela sam da sa vama podelim moju novu elegantnu Mona torbicu sa ukrasnim nitnama na kapku. Zaljubila sam se čim sam je videla u izlogu i morala sam da je imam. Izuzetno je praktična iako opisuje dozu jake elegancije, može da se kombinuje uz više stilova i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Obožavam je i mislim da se nećemo odvajati neko vreme.


HELLOOOOOO

Posle dužeg vremenskog perioda napokon moj novi modni post. Mnogo sam zaposlena i ne znam gde ću pre od rada i obaveza, ali opet potajno u meni ljubav za modom nikad ne prestaje. Moja odevna kombinacija je skroz letnja i elegantna i nešto što najbolje opisuje moj lični stil. PS: Svi pravi životi su lepi i teški. Ivo Andrić.                                    I wore: All outfit is Zara.

New Burgundy Coat

Ne znam šta bi nekad napisala u mojim postovima ali u svakom slučaju neizbežno je da ne pišem o odevnoj kombinaciji. Dakle, bordo kaput mi je glavni favorit ove godine i nešto što ću češće nositi. Tražila sam dugo i bež kaput ali nisam mogla da ga nađem, pa ako neko zna  nek mi  javi gde mogu da kupim. Uživajte u lepom vremenu s dragim ljudima.                     I wore: Coat-Boutique Maja,                                   Leather leggings-H&M,                                  Bag-Oriflame,                                  Sunglasses- Mango.