Пређи на главни садржај

GREY DAY...

Prehladjena sam i osecam se  umorno ovih dana, ali me to nije sprecilo da izdvojim 20 min vremena i napravim jos jedan post...U sustini za sve se ima vremena ,ako se covek lepo organizuje. Moj obican dan sastavljen od svakodnevhih obaveza i aktivnosti: fax, kafa, ucenje, prijatelji, prezentacije...Uglavnom ja uvek negde jurim i zurim.

I have a cold and feel very tired these days, but that did not stop me to single out 20 minutes of time and make another post ... Basically for all there is free time, if mans know how to organize. My day consists of obligation and activities: fax, coffee, studying, friends, presentations ... Basically I'm always rushing somewhere. 


Colleagues in the frame :)))  

 J WORE: BAG/ MANGO,
                 COAT/ GIFT,
                 SUNGLASSES/ORIFLAME,
                 CAP/NO NAME,
                  UGL BOOTS :) 
                
                 


Коментари

Популарни постови са овог блога

My Mona Bag

Dobrodošlo proleće u moj Beograd. Poželela sam da sa vama podelim moju novu elegantnu Mona torbicu sa ukrasnim nitnama na kapku. Zaljubila sam se čim sam je videla u izlogu i morala sam da je imam. Izuzetno je praktična iako opisuje dozu jake elegancije, može da se kombinuje uz više stilova i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Obožavam je i mislim da se nećemo odvajati neko vreme.


HELLOOOOOO

Posle dužeg vremenskog perioda napokon moj novi modni post. Mnogo sam zaposlena i ne znam gde ću pre od rada i obaveza, ali opet potajno u meni ljubav za modom nikad ne prestaje. Moja odevna kombinacija je skroz letnja i elegantna i nešto što najbolje opisuje moj lični stil. PS: Svi pravi životi su lepi i teški. Ivo Andrić.                                    I wore: All outfit is Zara.

New Burgundy Coat

Ne znam šta bi nekad napisala u mojim postovima ali u svakom slučaju neizbežno je da ne pišem o odevnoj kombinaciji. Dakle, bordo kaput mi je glavni favorit ove godine i nešto što ću češće nositi. Tražila sam dugo i bež kaput ali nisam mogla da ga nađem, pa ako neko zna  nek mi  javi gde mogu da kupim. Uživajte u lepom vremenu s dragim ljudima.                     I wore: Coat-Boutique Maja,                                   Leather leggings-H&M,                                  Bag-Oriflame,                                  Sunglasses- Mango.